Den nye Markedshal i Aarhus

Indholdsfortegnelse

Nicolinehus

Nicolinehus er et nyt byggeprojekt, der bliver skabt af Nicolinehus A/S, mens NCC Danmark A/S er totalentrepenør på projektet.

Ambitionen med dette specifikke projekt er at skabe et hus, der kan være med til at binde by og hav sammen. Det kommer til at binde mennesker sammen gennem nye oplevelser. Og sidst men ikke mindst vil det være et hus, der binder Aarhus Ø sammen med Aarhus C samt resten af Aarhus.

Nicolinehus er for alle, og netop derfor er der blevet valgt, at der skal gives plads til en masse faciliteter, som man kan benytte sig af, uanset om man bor i ejerlejlighederne, lejelejlighederne eller blot er på besøg på en af de gode restaurenter eller lign.

En af disse specielle faciliteter kommer til at være Markedshallen, som er beliggende i stueetagen i Bygning 2.

Markedshallen

I stueetagen Bygning nord i Nicolinehus vil der være en markedshal med diverse stader, som indeholder mad, drikke og forskellige specialvarer. Dette er en attraktion, som man håber og regner med kommer til at gøre Nicolinehus i sig selv til en attraktion og vil skabe en sjælden stemning for beboerne, men i den grad også de besøgende der kommer forbi året rundt.

Markedshallen byder dig velkommen indenfor til den udenlandske stemning, der dog stadig er aarhusiansk på en ny måde og med nye smagsoplevelser. Du bydes velkommen til et mangfoldigt sted i stueetagen af Nicolinehus’ nordlige bygning, der er pakket ind i glas, som åbnes, når vejret er til det, men som ellers holdes lukket, så der er varmt og dejligt, og så du som forbruger blot skal bekymre dig om, hvilken stad du skal besøge i dag.

Hos Markedshallen Århus Ø finder du nemlig alt lige fra barberen, fiskerestaurenten, cykelsmeden, skomageren, byens bedste barista, sæbebutikken, kryddeributikken, juicebaren eller pladebutikken. Og dette er bare for at nævne et par stykker. Der er ikke det, du ikke kommer til at finde, og der er noget til en hver smag og oplevelse, så det er bare med at gå ind og finde inspiration, finde noget lækkert til ganen eller finde hjælpen du skal bruge.

Vi håber og tror på, at du lige nu sidder og tænker, at det rent faktisk lyder et gran gammeldags men samtidig på en mærkelig moderne måde. Det er nemlig lige præcis, det vi er gået efter. Folkene bag Nicolinehus har nemlig rejst over hele verden for at finde inspiration til at kunne skabe et sted som dette. Og kodeordene for dette spændende projekt er dermed skæv og autentisk. Man kan faktisk kalde det en blanding af Oslo, Sydfrankrig og Cape Town.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *