Sådan får du den smukkeste have

Når det er tid til at få styr på haven, kan du gøre flere ting, for at få en snorlige have, der står flot til sommerhalvåret. Så kan du slappe af og bare nyde, velvidende om, at rundt om dig er der helt styr på din have. Der er flere ting, du kan gøre, for at få den perfekte have, og det behøver faktisk ikke at være så krævende.

I denne artikel kan du læse om nogle af de ting, du kan gøre, for at få en flot have. Det er tips, idéer og forslag, så tag det som vejledende. Det er naturligvis helt individuelt, hvad man anser som en perfekt have, og hvordan man når i mål.

Få styr på græskanterne

Ligesom du jævnligt skal slå din græsplæne, skal du også sørge for, at græskanterne er lige. Hvis ikke du også klipper disse, kan du risikere, at de vil stikke ustyrligt ud til alle sider. Det vil skabe uro i øjet, og så kan de græsplæne være nok så nyklippet og pæn, men en græskant kan ødelægge dette.

På Lyngeshop.dk kan du læse mere om de forskellige kreative muligheder for at få styr på græskanter. Lad dig inspirere. Måske der findes en løsning, du slet ikke vidste fandtes.

Plant buske og blomster til pynt

Det pynter enormt meget, hvis du har buske og blomster til pynt rundt omkring i haven. De har naturligvis ikke kun den funktion, at de fungerer som pynt. Nej, de bidrager også med fx bollen til insekter og bier, og det er enormt vigtigt i det perfekte økologiske kredsløb.

Du kan med fordel derfor plante lidt for mange buske og blomster, end for lidt. Du kan faktisk aldrig få for mange, og de mange insekter vil takke dig. Og med alverdens forskellige blomster, du kan købe, kan du få en masse flotte og spændende farver tilføjet til din have.

Vilde træer

Vilde træer kan også være en meget smuk tilføjelse til din have. Du kan få eksotiske træer fra mange steder i verden, så det er muligt at tilføje lidt feriestemning til din have, ved at vælge de helt rette træer. Hvis du vil have ekstra gavn af træerne i din have, kan du plante frugttræer, så du løbende kan plukke fra dem og spise de sunde frugter. Så er du også sikker på, at de er helt økologiske og uden sprøjtemidler. Mere sundt bliver det ikke.

Læs også Skal din have være klar til sommeren? hos lhx.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *