Nordisk Guld – Få mest for pengene for dit guld

Nu har du mulighed for at få den bedste pris for dit guld online hos Nordisk Guld

Du har nu muligheden for at sælge dit guld online og via Nordisk Guld får du den bedste pris. Det gør du, da priserne sættes efter matchende priser ud fra andre aktørers priser. Det betyder, at du får den opdaterede pris og udover det, er der også en række andre fordele. 

Fordelene ved at bruge Nordisk Guld

Der er en række fordele listet op her, ved at vælge Nordisk guld og hvis du vil vide mere Omkring Nordiskguld.dk så er du også velkommen til at klikke ind på deres hjemmeside, for at læse meget mere. 

  • Fordelene er bl.a. det prismatch som der sker ud fra andres forhandleres priser, så du sikrer dig at få den bedste pris for dit guld
  • Du får din udbetaling med det samme via en straksoverførsel. Det betyder at uanset om det ikke er en almindelig bankdag, så får du pengene med det samme! 
  • Det guld som du indleverer bliver gennemgået grundigt hos Nordisk guld og via en røntgen maskine bliver dit smykke analyseret – selv store mængder kan blive analyseret og på under en halv time kan du få udbetaling for dit smykke
  • Der er ingen skjulte gebyrer 
  • Du kan selv vælge om du kun vil have værdi for guldet eller om du også vil have værdi for nogle diamanter der måske hører med til smykket. 
  • Du får ikke kun penge for guld, men også for design og mærke, hvis du f.eks. ejer et Ole Lynggard smykke, får du mere end bare for selve guldet. 
  • Dit guld er nemt og sende og Nordisk guld betaler for din fragt. 
  • Nordisk Guld  giver altid den bedste guldpris 
  • Nordisk Guld sender store mængder til smeltning og minimerer dermed de omkostninger der måtte være og styrker samtidig forhandlingspositionen. 
  • Der bruges moderne guldscanner, så der ikke er et risikotillæg indblandet, da de præcis ved hvor meget guld du indleverer. 

Der er mange andre række fordele hos Nordisk Guld – du får ihvertfald den bedste pris uanset den karat det har. Du skal altså ikke længere bekymre dig om, hvad du kan få for dit guld, da du vil få den absolut bedste pris. 
 
 Hvorfor efterspørger folk guld? Jo ser du, guld er et at de smukkeste metaller man overhovedet kan bruge til et smykke. Guldprisen vil altid være afhængig af en hvis efterspørgsel, da der er mange faktorer der spiller ind. F.eks. Centralbank opkøb, inflation, geopolitik, pengepolitiske beslutninger, udviklingen på aktiemarkeder og meget mere. Det er derfor der skal en grundig vurdering til, men Nordisk Guld har svaret på en hurtig løsning som er stabil og grundig. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *