4 maskiner til have og park

Når du skal ordne have eller park, kan det efter vintermånederne være en større opgave, da alt har ligget stille hen, og der derfor skal ordnes og ryddes op. Når du skal finde maskiner til pasning af have og park, er der en række muligheder, der gør det lettere for dig at få ordnet de praktiske ting.

Herunder kan du læse om fire maskiner, der gøre arbejdet i det grønne mere effektivt, og som får dig hurtigt i gang efter vintermånederne, eller kan være med til at holde bevoksningen nede i sommerperioden, hvor de grønne områder stortrives og vokser vildt.

1. En plæneklipper på strøm

En plæneklipper på strøm er den nyere udgave af en traditionel plæneklipper, men den kører i stedet på strøm. Det er en løsning, der har fulgt med tidens tendenser, og tager højde for miljø og klima. Når en plæneklipper kører på strøm, er den også langt lettere og derfor lettere at manøvre rundt med. Det er smart, så du ikke udmattes alene ud fra vægten, men kan anvende maskinen længe over større arealer.

2. En kombimaskine til det hele

En kombimaskine er også et nyere påfund, og det er en af de mere fleksible løsninger. Du anskaffer dig en maskine, hvor det er muligt at tilslutte forskelligt tilbehør efter behov. Det smarte ved denne løsning er, at du kan spare en del penge i det lange løb. Det skyldes, at fremfor at skulle købe fem forskellige havemaskiner, kan du nøjes med at købe kombimaskine og de fem tilslutningsmuligheder til langt billigere priser.

3. En løvblæser

En løvblæser er en dejlig maskine, der gør det let og hurtigt at få styr på blade og andet løvfald. Denne maskine er især anvendelig efter efterår og vinter, når du skal have styr på have eller park til en ny sæson. Den er naturligvis også meget anvendelig tidlig efterår, når alle bladene begynder at falde af træerne, og du hurtigt skal have gjort noget ved den større mængde nedfaldne visne blade.

4. En græstrimmer

En græstrimmer er en maskine, du kan anvende til at finjustere til græsplæne og gøre kanter og sider helt snorlige. Det er den perfekte maskine som et supplement til plæneklipperen, der tager den overordnede tur, så du efterfølgende kan gå rundt og få styr på eventuelle ujævnheder.

En græstrimmer kan også anskaffes som tilbehør til kombimaskinen, så du ikke behøver at skulle investere i en maskine for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *