Musthaves inden din baby kommer til verden

At blive mor er en smuk ting, men det er også et kæmpe ansvar. Du får ansvaret for et nyt liv og bør derfor sætte dig rigtig godt ind i, hvad du skal have klar inden din baby kommer til verden. For yderligere læs eventuelt her Sneglehuset.com

Indkøbslisten til den kommende mor 

Når du bliver mor, sker der mange nye (og uventede) ting med din krop. Du vil derfor opdage, at dine bryster somme tider lækker mælk. Køb derfor tilstrækkeligt med ammeindlæg (eventuelt med uld til vinteren), således at du undgår pinlige situationer i offentligheden. Anskaf dig ligeledes nogle amme-bh’er – og gerne flere styks – da den vanlige (og sexede) bh med push-up ikke lige er sagen, når man har store mælkefyldte bryster. Køb også gerne en speciel creme til dine brystvorter, da de kan være meget ømme i starten. Anskaf dig også en ammepude, så både dig og baby sidder behageligt når du ammer – man kan til langt de fleste ammepuder ligeledes få forskellige typer af pudebetræk. Skaf dig også gerne nogle gode ammetoppe og undgå trøjer, bluser og skjorter, som er besværlige at tage af! Anskaf dig også gerne noget du kan sidde og lave imens du ammer – da langt de fleste timer af dagen i starten vil gå med dette.  

Indkøbslisten til baby

Når I skal på farten er det rigtig vigtigt, at autostol, barnevogn, insektnet, regnslag, lift og pusletaske er på plads inden baby kommer. Det er her rigtig vigtigt, at penge ikke bliver et afgørende parameter, men du må aldrig gå ned på god kvaltiet. Barnevogne kan være rigtig dyre, men kvaliteten er typisk også derefter – Odder barnevogne kan her anbefales. 

Til baby’s sengetid er det desuden vigtigt at anskaffe sig en vugge (tremmeseng, babynest mv.), da baby ret beset skal have noget at sove i. En tremmeseng fra mærket sebra og en babynest fra Konges Sløjd kan her anbefales. Overvej ligeledes at køb en sengerand til din vugge, da babyer elsker at ligge helt tætpakket. Køb hertil tilstrækkeligt med lagner og dyner, således at din baby altid har noget rent på. Køb også en god og allergivenlig dyne.

Køb også gerne en god og rubust babyalarm, en sut, en bamse (gerne med musik) og en lækker og blød sutte / nusseklud, som din baby kan hygge sig med. Din baby vil ofte finde stor tryghed i en vanlig bamse og/eller sutteklud, som den altid kan have med sig. 

For yderligere læs gerne Sneglehuset.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *