Botox behandling i 4 simple trin

Indholdsfortegnelse

 

Botox er i al sin enkelhed en effektiv behandlingsform for dig, der ønsker at reducere rynker såvidt som aldringsprocessen. Botox har nemlig en muskelafslappende virkning, der på denne måde kommer til at resulterer i en pænere, glattere og derfor mere rynkefri hud.

Da botox københavn er et produkt der er naturligt fremstillet bliver det samtidig også helt naturligt nedbrugt i kroppen og efterfølgende udskilt via urinen. Det vil med andre ord sige at det ikke ophobes i kroppen og du kan derfor være garanteret at det på ingen måde er en farlig behandlingsmetode. 

1. Trin

I forbindelse med selve konsultationen vil der blive udført et helbredstjek. Dette er for at sikre at der ikke skulle opstå problemer med behandlingen undervejs. For at spare tid og være forberedt er den en fordel at have udfyldt heldbredserklæringen inden konsultationen.

Der tages billeder af dit ansigt, som skal bruges til at bedømme det færdige resultat af behandlingerne. Både for dig selv og lægerne. 

Til sidst skal du ifølge dansk lovgivning have to dages betænkningstid inden selve behandlingen kan begynde.

2. Trin

Når først du ankommer til selve Botox behandlingen startes der med at desinficeres på det område der skal behandles.

Herefter vil en meget tynd og lille nål injicere Botox ind i de aktuelle og udvalgte områder.

Selve behandlingen er hurtigt overstået og du vil samtidig ikke opleve de store smerter. Hvert sted på kroppen er forskellig så smerterne eller ubehaget træder til i styrke eller bliver svagere alt efter hvor på kroppen eller i ansigtet du får foretaget din behandling.

3. Trin

Det er naturligt at der efterbehandlingen kan være nogle bivirkninger. Disse kommer ofte til udtryk gennem rødlighed eller hævelse af det specifikke område. Området kan ligeledes være en smule ømt.

For nogle kan der tilmed opstå blå mærker, der hvor nålen er blevet ført ind. Alle disse symptomer skal du ikke bekymre dig over. Det er naturligt og helt ufarligt.

I løbet af blot nogle få dage vil disse symptomer forsvinde fuldstændig.

4. Trin

Som det sidste led i Botox behandlingsprocessen bliver du tilbudt en gratis kontrol af selve behandlingsforløbet og resultatet. Dette forekommer nogle uger efter behandlingen.

Dette gøres for at sikre at det ønskede resultat er opnået og at du som kunde er tilfreds. Der tages igen billeder, så der kan sammenlignes med billederne fra starten og så vurderes der om man kunne gøre noget anderledes ved den næste behandling.

6 tanker om “Botox behandling i 4 simple trin”

  1. Godt gået Slungo.dk
    Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem. 😛
    Mvh.. Karla

  2. Howdi Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler? Pft.. Lea N.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *