Sådan sparer du ekstra penge i sommertiden

Hvis der er én ting de leste mennesker er bevet under corona, så er det en lille smule tungere og en del fattigere. Der er nemlig utroligt mange af os der desværre har mistet sit arbejde, enten på grund af nedskæringer eller decideret lukning af firmaet.

Det er en utrolig irriterende situation at stå i både for ansat og chef, når ingen af parterne egentligt havde lyst til at lukke og slukke. Hvis du er en af de mennesker der er blevet ramt i denne tid, så er der gode chancer for at du leder efter nogle nemme og effektive måder at få lidt mere ud af pengene på.

Du er kommet til det rigtige sted. I denne artikel dykker jeg ned i nogle gode overvejelser omkring det at bruge penge der kan være med til at sikre dig alt fra et par hundrede kroner ekstra om måneden til flere tusinde. 

Spar hvor du kan

Økonomisk rådgivning kommer i mange forskellige former og afskygninger og noglegange er de rarere at få end andre. De fleste kan huske et eller andet ufornuftigt køb de har lavet i livet, og hvordan mor/far/kone fik ret i at man aldrig kom til at bruge den – irriterende. 

Hvis du er et klogt menneske der er god til at spare penge, og det er du selvfølgelig, så overvejer du værdien i alt hvad du køber – om det er toiletpapir eller kaviar. Har du virkelig brug for det, og ville du være bedre sat uden? 

Billige ferier er stadig ferier

Hvis der er én ting de fleste mennesker der prøver at spare lidt penge kunne have godt af, så er det at være på SU igen og stadig gerne ville planlægge en rejse – for så kan man lige pludselig komme afsted for næsten ingenting. 

Studerende er nogle af de mennesker i verden der er allerbedst til at bo- og leve på en sten, og hvis du alligevel vil spare så kunne du måske lære en ting eller to af dem. Eksempelvis er det stadig hyggeligt at tage på telttur eller cykelferie i Danmark, det behøver ikke at være nede i de Italienske bjerge. 

Du kunne også tage på sheltertur rundt omkring i landet, på den måde skal du ikke engang betale for overnatninger og får oftest lov til at sove direkte ud til vandet – og det ved vi alle sammen plejer at være det der koster mest.

3 tanker om “Sådan sparer du ekstra penge i sommertiden”

  1. Slungo.dk – Kære, Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning! 😀
    På forhånd tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *