Skab en fantasifuld aften i børneværelset

Hvis du også er helt vild med at gøre børneværelset hyggeligt og magisk for dine børn, så skal du læse med her. Vi kender alle sammen regnbuen og hvor betaget vi alle kan blive af at se en regnbue og ikke mindst, hvor rolig og glad man bliver. Man kan næsten ikke undgå at få et smil på læben, når der står en regnbue på himlen. Hvorfor ikke bringe den glæde ind i børneværelset? Du kan nemlig nu købe en Regnbue Lampe, så dine børn har deres helt egen private regnbue, hjemme i værelset. 

Fantasifulde aftenfortællinger

Med en regnbue lampe kan du skabe en helt unik fantasiverden. Den atmosfære lampen skaber, kan ikke andet end være fuld af fantasi og hyggelige historier. Så hvis du hver aften sidder og tænker, at der lige mangler en lille ekstra detalje til godnathistorien, så skal du have fat i en regnbue lampe. Den kommer helt sikkert til at skabe en stemning og atmosfære af en fantasiverden, som dine børn uden problemer kan se sig selv i. Mon ikke også at din fantasi får et ekstra hak op, når først du sidder i regnbuens skær og selv fornemmer den hyggelige atmosfære og glæden hos dine børn? 

En perfekt natlampe

Foruden at lampen er perfekt til at skabe en fantasiverden, så er den helt oplagt som natlampe, når først dine børn så småt er ved at falde i søvn. Lampen er designet sådan at den har en lille sky i toppen, hvor regnbuen starter, hvilket gør at lampen er ekstra sød, selv når den er slukket. 

Men som sagt, lampen er perfekt som natlampe, da dens lys er neddæmpet og derfor ikke laver et skarpt lys for dine børn. Det gør lampen perfekt til de børn som er bange for mørke, og hvad er bedre end at vågne og se en regnbue? Mon ikke at dine børns frygt for mørke, lige så stille dæmpes når de ser en regnbue? 

Så er du på jagt efter en lampe, som både virker som en natlampe med roligt lys og en lampe som skaber en fantastisk atmosfære og sætter fantasien i gang hos dine børn? Så skal du helt sikkert se nærmere på regnbue lampen, du kan næsten ikke få en mere perfekt lampe. Mon ikke også lampen skaber en ekstra glæde hos dine børn? Både fordi den er sød og hyggelig at se på, men også fordi man altid bliver glad af at se en regnbue. 

4 tanker om “Skab en fantasifuld aften i børneværelset”

  1. Howdi Slungo.dk Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Skab en fantasifuld aften i børneværelset, så er det bare utroligt godt skrevet
    Mille

  2. Godt gået, Slungo.dk Nu læste jeg lige “Skab en fantasifuld aften i børneværelset” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej.
    Mvh.. Freja B.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *