To tips til den lange rejse

Du kommer til at kede dig, så forbered dig

Når man er ude og rejse i længere tid, er det ikke altid at man har \’the time of your life\’. I nogle tilfælde skal du måske vente fire eller fem timer på en bus (eller sidde i en) og her kommer du nok til at kede dig en smule – medmindre du selvfølgelig kommer forberedt.

Ved at huske en stor powerbank med rigeligt strøm på kan du også have en masse offline apps såsom poker (Reglerne til poker skifter ikke fra land til land, så du kan godt spille det med fremmed folk i bussen også)

En rigtig god måde at brænde et par uforudsete timer er også ved at gennemgå billederne på din telefon- eller kamera og sørge for at du kun får det bedste med hjem – det er i høj grad med til at gøre det mere overskueligt for dig at dele, når du engang kommer hjem.

Digitale kort

Der findes et hav af forskellige offline kort (og apps til det) der giver dig mulighed for at hente et områdes lokale kort. På den måde er du garanteret aldrig nogensinde at fare vild, da GPS\’er sagtens kan køre uden at du behøver at være på WiFi – ret smart. 

Ofte når vi rejser i lande hvor skriften er anderledes, er det også utrolig svært at altid tyde hvor det er man skal hen, er kan en GPS i høj grad være med til at redde dig fra trælse og lange omveje.

Det er de færreste der ikke går og drømmer om at trække stikket og taget på en længere rejse engang imellem. Der er et eller andet over at gå og drømme os væk til varmere himmelstrøg eller højere bjerge end Himmelbjerget.

Hvis du går med tanker om at tage en sådan rejse inden for den nærmeste fremtid, så er der et par tips der er gode at have med på vejen, der både kan spare dig for kedelige timer og forvirrede dage. 

At rejse i flere måneder eller år er nemlig en del anderledes end lige at tage en uges tid til en strand i Spanien – og derfor er de ting du bør forberede dig på også nogle andre. Når de fleste mennesker rejser væk i længere tid rejser de til meget anderledes- og fattigere kulturer end vores egne, og her er der nogle fifs, du bør kende – du finder dem herover.

8 tanker om “To tips til den lange rejse”

 1. Heja
  Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte.
  Josefine

 2. Hejsa
  Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder? 😉
  De bedste hilsner, Elliot

 3. Slungo.dk – Kære,
  Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt.
  Alberte

 4. Hullehøj, Slungo.dk
  Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte. ;-P Dbh, Sofia P.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *